close کالسکه مسافرتی Baby 5
رشد شخصیت کودک

رشد شخصیت کودک (Child personality development)

رشد شخصیت کودک. عاداتی که در رشد شخصیت در دوره پیش دبستانی به دست می آید، اساس نظم و انضباط در زندگی کودک را تشکیل می دهد. این امر تنها با اطمینان از اینکه والدین و اعضای خانواده با هم و قاطعانه از روز تولد کودک شروع می‌شوند، محقق می‌شود. اینها از نظر رشد شخصیتی کودک در چارچوب نگرش والدین مهم هستند.

نگرش والدین از نظر رشد شخصیتی کودک

این امکان برای فرزندان شما وجود دارد که با توجه، محبت و اراده ای که در محیط خانواده دریافت خواهند کرد، با دنیایی که در آن زندگی می کنند و با خودشان در آرامش باشند. نوزادی که چشمانش را به دنیایی می گشاید که در آن چیزها و آدم ها بزرگتر از خودش هستند، به این محیط امن و گرم نیاز دارد. از آنجایی که او هنوز نمی تواند حق و باطل را تشخیص دهد، وضع برخی قوانین آنقدر که ما فکر می کنیم او را آزار نمی دهد، برعکس به دنبال این دستور است تا در امان باشد. به ویژه، موقعیت هایی که نتیجه متناقض مشخص نیست. منبع استرس و ناراحتی است. مهمترین چیزی که والدین باید بدانند؛ کودک در سال‌های اولیه زندگی خود، آثار زندگی خانوادگی را در سراسر زندگی خود به همراه دارد. اینکه از معلم و مدرسه انتظار داشته باشیم عادتی را که در خانواده به دست نمی آید، داشته باشیم، اشتباه است. دوره پیش دبستانی و دبستان به تقویت برخی از مدل های رفتاری در کودکان کمک می کند. با این حال، دستیابی به مدلی که پایه های آن در خانه گذاشته نشده است تقریباً غیرممکن است و یادگیری یک مدل رفتاری جدید که توسط مدرسه آغاز شده و در خانه تقویت نشده است، دائمی نخواهد بود. رشد شخصیت کودک در دوره پیش دبستانی دوره تثبیت عادات اساسی است که کودک شروع به کسب آن می کند. اگر فرزندتان می تواند احساساتش را بیان کند، ببینید چه می تواند بگوید.

تربیت فرزندتان قوی و با اعتماد به نفس می تواند یک چالش باشد. به عنوان یک والدین، باید مطمئن شوید که فرزندتان محیط مثبتی را دریافت می کند که می تواند به او کمک کند دنیا را یاد بگیرد و درک کند.

شاید اشتباه نباشد اگر بگوییم که اکثر تحولات جسمی و ذهنی در مراحل اولیه کودکی رخ می دهد. به همین دلیل، مهم است که از رشد شخصیتی کودک راضی باشید.

اگر می خواهید کودک فردی خودکفا باشد؟

به کودک بیاموزید که خودکفا باشد و مدیریت کند.
وظایف و مسئولیت ها را متناسب با سن و سطح رشد کودک تعیین کنید.
کودک انتخاب های خود را انجام می دهد. بگذارید خودش تصمیم بگیرد.
به تلاش های کودک احترام بگذارید و از آنها حمایت کنید.
بگذارید خودش به وظایف و مسئولیت هایش فکر کند.
فرزند خود را با سایر خواهر و برادرها و همسالان خود مقایسه نکنید.

توسعه اعتماد به نفس

کودک از سنین پایین شروع به رشد اعتماد به نفس می کند. والدین نقش زیادی در اعتماد به نفس دارند. در سال های اولیه اهمیت مادر بیشتر می شود. رابطه مادر و کودک در طول شیردهی اساس اعتماد به نفس را تشکیل می دهد.

رشد شخصیت کودک و تأثیر بر عوامل مثبت

عشق والدین
سازگاری در نگرش های فرزندپروری در خانواده
سازگاری در ارتباط بین والدین
عدم انعکاس دعوا و دعوا روی کودک
دادن احساس امنیت به کودک
ساعات کاری واجد شرایط با والدین کودک و اشتراک گذاری مثبت.

چه کاری باید انجام دهید؟

حالا باید به فرزندتان اعتماد کنید تا او هم به شما اعتماد کند.
شما نباید از تربیت خودتان برای فرزندتان استفاده کنید.
فرزندتان را به خاطر شکست هایش تحقیر یا خجالت ندهید.
به کودک خود نشان دهید که با گفتار و کردار خود اهمیت می دهید.
شما باید با فرزندتان از طریق «من زبان» به جای «زبان شما» ارتباط برقرار کنید.
از نصیحت کردن یا سرزنش کودک خودداری کنید. در عوض، به او اجازه دهید با گنجاندن آن در چیزها، آن را به طور ملموس زندگی کند.

  • امین خردمند
  • خرداد 25, 1402
  • 53 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

دسته بندی ها

درحال بارگذاری ...
خدمات پس از فروش
09399999370
واتس اپ
تلگرام
ایتا
مشاور خرید
09109618391
واتس اپ
تلگرام
ایتا